top of page
hemsida design denna med.png

För företag

Den 7 mars 2024 är det återigen dags för REKON-mässan på Handelshögskolan i Göteborg. 
Detta är mässan där ditt företag får chansen att möta studenter påväg ut i arbetslivet!

Vad erbjuder vi?

REKON är en arbetsmarknadsmässa med fokus på revisions- och konsultbranschen. Under mässan ges ni som företag möjlighet att träffa och knyta kontakter med studenter som är intresserade av just er bransch. Ett ypperligt tillfälle att lära känna särskilt intresserade studenter och under mer avslappnade former är till exempel banketten som hålls på mässdagens kväll. Utöver detta ger REKON ert företag marknadsföring i samband med mässan, i mässkatalogen och på hemsidan och en möjlighet till personliga kontaktsamtal med studenter just ni vill träffa.

Vi erbjuder ett skräddarsytt paket för er, där ni får välja vad ni vill ska ingå.

Vad är då ett kontaktsamtal? 
Genom kontaktsamtal får ni som premium-företag chans att i lugn och ro träffa enskilda studenter där ni kan samtala kring vad ni som företag har att erbjuda studenten samt vad studenten har att erbjuda er. Ni väljer själva ut vilka studenter ni vill ha kontaktsamtal med, och dessa pågår vanligtvis i 30 minuter. Kontaktsamtalen är mycket uppskattade av både studenter och företag. Ansökningen för kontaktsamtal kommer att öppna ca en månad innan mässdagen och REKON kommer att sköta all administration kring kontaktsamtalen samt kontakten med studenterna.

Låter detta intressant eller vill ni helt enkelt bara veta mer?
Kontakta någon av våra företagsansvariga genom att klicka på mailadressen: foretag.rekon@hhgs.se

IMG_7239.JPG
IMG_7236.JPG
IMG_7279.JPG
IMG_7280.JPG

Karl Olausson

Felix Edlind

Malte Stål

Emrik Welinder

Studenters åsikter om REKON-mässan

hemsida design.png

"Rekon är den perfekt plattformen för företag att träffa studenter som är intresserade av revision och konsultyrket, och för studenter att få bättre insikt i vad det finns för möjligheter att jobba med detta. Missa inte chansen att delta på en fantastisk mässa!"

bottom of page