top of page

Sök REKON

Postbeskrivningar

 

 

Projektledare:
Gillar du att vara spindeln i nätet och att ha det yttersta ansvaret för hela mässan? Är du bra på att se till att alla mår bra och att arbetet går som det ska? Då borde du söka rollen som projektledare. Rollen ger dig stora möjligheter att utveckla dina ledarskapsförmågor och du får vara med och hjälpa till där det behövs. Det är en jättechans att utvecklas och få vara med och skapa en mässa tillsammans med övriga i projektledningen.

 

Vice projektledare/HR:
Som vice projektledare stöttar du främst projektledaren men det är även din uppgift att stötta resten av projektkommittén i deras arbete. Du agerar även som HR ansvarig, vilket innebär att du är ansvarig för frågor som berör gruppsammanhållning och allas trevnad.

Evenemangsansvarig:
Är du en person som brinner för att arrangera event och skapa en atmosfär som öppnar upp för konversation och skratt? Då är rollen som Evenemangsansvarig för REKON 2025 perfekt för dig!Som evenemangsansvarig gillar du tempo, utmaningar och att jobba med positiva och duktiga människor. Du har en bred roll där du ansvarar för allt från att pitcha REKON till möjliga evenemangspartners och sälja in event hos studenter till att utveckla REKONs evenemang med allt från planering till genomförande och utvärdering.För att trivas i rollen är du strukturerad, utåtriktad och stresstålig och har förmågan att skapa en inbjudande stämning och minnesvärda event!

Sponsoransvarig:
Är du en social och driven person som inte är rädd för att ta kontakt med nya människor? Vill du vara med och fixa lounger, grymma priser och en goodiebag i världsklass så tveka inte på att söka posten som sponsoransvarig! Du arbetar kontinuerligt under året och får inte vara blyg när det gäller att ta kontakt. Som sponsoransvarig är det alltså en fördel om du gillar att förhandla, tycker om att ta kontakt med nya människor och kan se utanför boxen.

Ekonomiansvarig
Gillar du struktur och ordning så är denna rollen perfekt för dig. Som ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för projektets budget samt alla intäkter och kostnader och fakturering. Du fungerar även som en stöttande och rådgivande roll till de andra i projektledningen gällande olika avtal och samarbeten för att se till att mässan ska kunna bli så bra som möjligt.

 

Företagsansvarig:
Är du en fena på att förhandla? Vill du få en inblick in i en massa spännande företag? Då är företagsansvarig helt rätt post för dig!Som företagsansvarig så är du den som kontaktar företag om att ställa ut på mässan. Det är ett löpande arbete som du sköter hela året, och du ska inte vara feg för att ta kontakt. Det gäller att vara strukturerad då du sköter kontakten via både mail och telefon under ett långt tidsspann med många olika företag. Förutom det så är det även viktigt att vara kommunikativ och vara ett proffsigt ansikte utåt för REKON. Som en del i arbetet så gäller det att även vara påhittig och hitta nya intressanta företag som passar in på mässan.

 

Kommunikationsansvarig:
Som kommunikationsansvarig är det du som ansvarar för det material som skickas ut av REKON. Du är även ansvarig för att ladda upp innehåll på REKONs sociala medier samt att uppdatera och underhålla hemsidan. Inom din roll som kommunikationsansvarig kommer du att jobba mycket tillsammans med art director samt evenemangsansvarig som förser dig med material och specificerar vilken information som måste finnas med i materialet.

 

Art director:
Är du grym på grafisk design eller är intresserad av att lära dig mer? Som art director har du huvudansvaret för marknadsföringen av REKON! Ansvaret består till stor del av skapandet av det grafiska material som används, vilket kan vara allt från posters, instagraminlägg och texter till hemsidan. Posten innebär ett nära samarbete med den kommunikationsansvarig, där ni tillsammans lägger upp strategin för hur marknadsföringen ska se ut. Tidigare erfarenhet av layoutprogram är ett plus men inget krav, huvudsaken är att du tycker layout är roligt och är intresserad av att lära dig mer!

 

Mässansvarig
Som mässansvarig har du det övergripande ansvaret över allt det praktiska inför, under och efter mässan. Du ska ha koll på allt från mattläggning och monterplacering till el och säkerhet. Du är en praktiskt lagd person som kan ta snabba beslut och behålla lugnet i stressiga situationer. Utöver det är du en kreativ person som är duktig på att strukturera upp saker och har ett tydligt säkerhetstänk.
Om du känner att detta stämmer in på dig så tveka inte att söka mässansvarig 2025!

 

Hållbarhetsansvarig:
Som hållbarhetsansvarig handlar det om att vara ett bollplank och ledare i hållbarhetsfrågor för projektgruppen. Rollen i fråga är relativt ny och innefattar därav inte allt för genomarbetade krav eller uppgifter. I din roll som hållbarhetsansvarig handlar det om att hålla en god kontinuerlig dialog med alla poster och tillhandahålla samt bevara REKONs hållbarhetscertifiering.

 

Logistikansvarig + crewansvarig:
REKONs logistikansvarig fyller en viktig funktion i att bistå mässansvarig med hjälp kring det praktiska inför, under och efter mässan. Du har även ansvar för bilarna som REKON använder under mässan. Logistikansvarig ska även styra upp crew för att hitta ett flyt där mässan rullar på så smidigt som möjligt.

bottom of page